ONZE DIENSTEN 

Advisering, Projectmanagement, Gebiedsontwikkeling, Verkoopmanagement en Vastgoedontwikkeling. Bij elk onderdeel staat de wens van onze opdrachtgevers voorop. In overleg met de opdrachtgever bepalen wij op welke wijze onze ervaring wordt ingezet
 Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. Onze projecten zijn veelal terug te vinden in de zuidelijke helft van het land. Zo zijn onze projecten onder andere te vinden in Zuid- Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Gelderland.

Gebiedsontwikkeling

Het zijn multifunctionele opdrachten waarbij sprake is van integrale gebiedsontwikkeling, inclusief aanleg van het openbare gebied. PRINCE overziet het hele speelveld en is in staat om eindverantwoordelijkheid te dragen voor alle facetten van de gebiedsontwikkeling. 

Vastgoedontwikkeling

Vanuit de specialisatie in de begeleiding van integrale gebiedsontwikkelingen heeft PRINCE zich doorontwikkeld als volwaardig partner in vastgoedontwikkeling. PRINCE kan dit voor eigen risico uitvoeren, of als gedelegeerd opdrachtgever namens de initiatiefnemer.

Advies

Op basis van jarenlange ervaring in de voorbereiding en realisatie van projecten, is PRINCE in staat om op alle aspecten van vastgoed- en gebiedsontwikkeling te adviseren.  Het doel is altijd om tot een advies te komen dat realistisch en praktisch uitvoerbaar is.